Historia

Engebjär Elektriska började som ett enskilt bolag 2010, med mig Niklas Engebjär. Augusti 2011 valde jag att ombilda företaget till aktiebolag och samtidigt utöka firman genom att anställa. Idag är vi nio anställda, Niklas Engebjär VD / Arbetsledare, Torbjörn Sköld serviceinstallatör, Mats Eriksson serviceinstallatör, Pontus Ahlqvist serviceinstallatör, Michel Hadsch Entreprenadinstallatör,  Theresia Adamsson Entreprenadinstallatör, Johan Lilliengren Arbetsledare / serviceinstallatör, Nathalie Lövberg Entreprenadinstallatör och  Rasmus Sköld Entreprenadinstallatör  .

När jag Niklas Engebjär bestämde mig för att utbilda mig till elektriker förde jag också en gammal tradition vidare. Min familj med farfar i spetsen har verkat inom branschen i flera generationer. I bagaget har jag nu sjutton års praktisk erfarenhet av arbetet.

Vi på Engebjär Elektriska AB har intresse och erfarenhet av energieffektivisering hos bostads- och hyresrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi lägger stort fokus på elsäkerhet och miljö. Vi arbetar med bland annat renoveringar av tex kök och badrum. Vi arbetar med poolinstallationer, uteplatser, om och tillbyggnader. VI har även ett antal anställda som arbetar med nyproduktion av bland annat bostadshus.

Företaget drivs av mig, Niklas Engebjär. I dagsläget är vi nio anställda Niklas Engebjär VD / Projektledare, Johan Lilliengren Arbetsledare, Torbjörn Sköld Serviceinstallatör, Mats Eriksson Serviceinstallatör, Pontus Ahlqvist serviceinstallatör / Eftermarknadsansvarig, Michel Hadasch  Entreprenadinstallatör,  Theresia Adamsson Entreprenadinstallatör, Nathalie Lövberg Entreprenadinstallatör och  Rasmus Sköld  Entreprenadinstallatör . Vi kan med våra gedigna kunskaper komma med idéer och ge förslag på estetiskt tilltalande anordningar, infällda såväl som utanpåliggande. I samband med de tjänster vi utför kan vi tillhandahålla diverse elprodukter, som till exempel kablar, förläggningsmaterial, vägguttag, strömbrytare, armaturer med mera.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Hem   |   Historia   |   Samarbetspartners   |   Kontakt
Engebjär Elektriska  |  Bonäsvägen 10,  176 75 Järfälla  |  info@engebjarel.se  |  0702-01 62 52    
Copyright (c) 2019 Engebjär Elektriska